Over Autohopper

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Zwijndrecht de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren dan huur je onze  bestickerde promo auto al voor € 25,- per dag. Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Zwijndrecht?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend  met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

Video afspelen
Video

Effe snel een auto huren.
Dat werk zo…

Video afspelen
Video

Jouw huurauto ophalen.
Zo gepiept…

Video afspelen
Video

Transparant als we zijn:
zo werkt de borg.

Zakelijk huren of shortleasen?
Dat kan zeker!

Wij zijn transparant en eerlijk

Transparantie en duidelijkheid staan bij Autohopper centraal. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen als je bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? We doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van auto verhuren waardeert.

Onze auto’s zijn te gek, maar geen vraag is voor ons te gek.

Dus heb je een vraag: neem gerust contact op.

Contact met Autohopper